Закрилници и Божества във Фън Шуй

Фън Шуй за Здраве и Дълголетие

Фън Шуй Кристали

Фън Шуй Дървета от Полускъпоценни камъни

Фън Шуй Съвети

Категории

Производители

Поръчка по телефон 0882 891 529


Всички оферти

Фън Шуй...
  • Фън Шуй Ароматни Пръчици - Бор
  • 1,69 лв

0,99 лв

Оферта за неопределено време!Погледни офертата

Фън Шуй Тибетска Гривна - Шамбала от Градински Ахат

Фън Шуй Тибетска Гривна - Шамбала от Градински Ахат

Според древните тибетски легенди, зад ледените стени на Хималаите,там където се простират безкрайни пустини и неизследвани планини с върхове по-стръмни от самите Хималаи и почти толкова високи се намира тайнствена земя Шамбала...

Повече детайли


19,99 лв

1 продукт на склад

Внимание: Последни продукти в наличност!

Фън Шуй Тибетска Гривна - Шамбала от Градински Ахат

Според древните тибетски легенди, зад ледените стени на Хималаите,там където се простират безкрайни пустини и неизследвани планини с върхове по-стръмни от самите Хималаи и почти толкова високи се намира тайнствена земя Шамбала.

В ранни будистки текстове Шамбала се споменава като извор на езотерична мъдрост, място на висша хармония, където цари абсолютната добродетел, мир и спокойствие.

Тази тайнствена земя е родината на мистичните Тибетски Гривни Шамбала.

Гривните Шамбала представляват древно тибетско украшение, носено от будистките монаси в манастирите на далечна Азия, което ползват при медитация за достигане на върховна хармония.

Тибетските Гривни Шамбала имат сложна плетка в която изящно са вплетени скъпоценни камъни, комбинацията от които влияе върху вашата вътрешна енергия Ци. Поради тази причина е важно да изберете внимателно камъка, който да подхожда най-много на личността ви или да приляга на вашите лични желания или поставени цели.

Днес Тибетските Шамбала Гривни са изключително популярни и сред известните личности. Редица холивудски знаменитости носят Шамбала Гривни, както като изящно украшение, така и за постигане на вътрешна хармония, духовен мир и постигане на лични цели.

Тибетските Шамбала Гривни са изцяло ръчна изработка. Според Фън Шуй те носят късмет и са отражение на Вашата индивидуална същност. Те са както красиво бижу така и талисман, носещ сила, душевен мир и любов. В Тибет от векове те са амулет за късмет, хармония, здраве и благоденствие от всякакво естество !

 

С регулируема ширина, на практика става на всякакъв размер ръка!

 

Фън Шуй Тибетска Гривна - Шамбала от Градински Ахат


Фън Шуй Гривна от Градински Ахат


Ахатът е разновидност на кварца. В древността са го наричали Камъкът на Великата Майка и вярвали, че носи в себе си силата на Сътворението.
Ахатът притежава способност да успокоява душевните терзания. Фън Шуй счита този камък за идеалният помощник за връзката на Човека с Вселената. При допир с тялото на притежателя си, Ахатът носи изобилие, богатство и хармония.
Смята се, че Ахатът предпазва от уроки и предателства. Камъкът успокоява, предотвратява спорове и излишни кавги, прояснява ума. Медицински е доказано, че влияе върху заболявания на гърлото, сърцето, зъбите, лекува безсънието.

Мийте камъните под течаща вода – така ще ги пречиствате от лошите енергии, които те поглъщат. Не носете камъка постоянно – ще изморите и себе си и него!

Описание:
Материал: натурален Градински Ахат

Ръчна изработка

С регулируема ширина, на практика става на всякакъв размер ръка!